McDonald Elementary School

Parents invited to preview elementary science curricula on March 9, 2023 anytime between 4:00 and 6:00 PM at the Administrative Service Center, 18700 Audette St., Dearborn أولياء الأمور مدعوون لمعاينة مناهج العلوم الابتدائية  الجديدة في ٩ آذار/ مارس ٢٠٢٣ أي وقت بين ٤:٠٠ و ٦:٠٠ مساً. المكان قاعة   مجلس الإدارة في مركز الخدمات الإدارية ، ١٨٧٠٠ شارع أوديت ، ديربورن

Parents invited to preview elementary science curricula on March 9, 2023 anytime between 4:00 and 6:00 PM at the Administrative Service Center, 18700 Audette St., Dearborn

Parents and other interested residents are invited to preview two elementary science curricula that are being piloted in the district.

Amplify and PhD science program materials are currently being piloted in some schools in the district.  Piloting the science programs could lead to their full adoption in all the district elementary grades.

Representatives from both programs will be available on Thursday, March 9, 2023 from 4 to 6 p.m. to answer questions about their program and materials. The preview event will be held in the boardroom in the Administrative Service Center, 18700 Audette St., Dearborn

أولياء الأمور مدعوون لمعاينة مناهج العلوم الابتدائية  الجديدة في ٩ آذار/ مارس ٢٠٢٣ أي وقت بين ٤:٠٠ و ٦:٠٠ مساً.

يتم دعوة أولياء الأمور والمقيمين المهتمين الآخرين لمعاينة اثنين من مناهج العلوم الابتدائية التي يتم تجريبها في مدارس ديربورن الابتدائيه.

يتم حاليًا تجريب مواد برنامج العلوم التضخمية والدكتوراه في بعض المدارس في المنطقة. يمكن أن يؤدي تجريب برامج العلوم إلى اعتمادها الكامل في جميع الصفوف الابتدائية بالمنطقة.

سيكون ممثلو البرنامجين متواجدين يوم الخميس ٩ آذار/ مارس ٢٠٢٣ أي وقت بين الساعة ٤ إلى ٦ مساءً. للإجابة على أسئلة حول برامج العلوم الجديدة. سيكون بإمكانكم معاينة برامج العلوم وطرح الأسئلة. المكان قاعة   مجلس الإدارة في مركز الخدمات الإدارية ، ١٨٧٠٠ شارع أوديت ، ديربورن