McDonald Elementary School

Dearborn Public Schools Great Start Readiness Program (GSRP) will start distributing applications on Friday, April 8 for the 2022-23 school year.- برنامج مجاني لمرحلة ما قبل المدرسة لبدء قبول الطلبات في 8 أبريل للعام الدراسي المقبل

Dearborn Public Schools Great Start Readiness Program (GSRP) will start distributing applications on Friday, April 8 for the 2022-23 school year.

GSRP is a state-funded preschool program students can participate in at no cost to eligible families.  To be eligible, children need to be turning four years old by Dec. 1, 2022.  Preference will be given to students who will be four by Sept. 1, 2022 because those students will qualify for kindergarten next year, but the program will accept students with birthdays between Sept. 1 and Dec. 1, if space is available.

Applications will be available for pickup from 9 to 11 a.m. on Friday, April 8 at the following Dearborn Public Schools: Cotter, Becker, Henry Ford, William Ford, Geer Park, Long, Lowrey, Maples, McCollough/Unis, McDonald, Oakman, River Oaks, Salina Elementary and Whitmore Bolles.

– برنامج مجاني لمرحلة ما قبل المدرسة لبدء قبول الطلبات في 8 أبريل للعام الدراسي المقبل

سيبدأ برنامج الاستعداد لمدارس ديربورن العامة (GSRP) بتوزيع الطلبات يوم الجمعة ، ٨ نيسان/ أبريل للعام الدراسي ٢٠٢٢-٢٣.

GSRP هو برنامج تموله الدولة لمرحلة ما قبل المدرسة ويمكن للطلاب المشاركة فيه دون أي تكلفة على العائلات المؤهلة. لكي تكون مؤهلاً ، يجب أن يبلغ الأطفال سن الرابعة بحلول 1 ديسمبر 2022. وستعطى الأفضلية للطلاب الذين سيكونون في سن الرابعة بحلول ١يلول/ سبتمبر ٢٠٢٢ لأن هؤلاء الطلاب سيتأهلون لدخول رياض الأطفال العام المقبل ، لكن البرنامج سيقبل الطلاب الذين لديهم أعياد ميلاد بين ١يلول سبتمبر و ١ كانون أول/ ديسمبر ، إذا كان هناك مكان متاح.

ستكون الطلبات متاحة للاستلام من الساعة ٩ إلى ١١ صباحًا يوم الجمعة ٨ نيسان/ أبريل في مدارس ديربورن العامة التالية: كوتر ، بيكر ، هنري فورد ، ويليام فورد ، جير بارك ، لونج ، لوري ، مابلز ، ماكولوغ / يونيس ، ماكدونالد ، أوكمان ، نهر أوكس ، سالينا الابتدائية ، ويتمور بولز.